Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Refil
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incarcari cartuse laser & inkjet, color & black
15 lei
Brand
HP,CANON,LEXMARK,SAMSUNG,MINOLTA,ET
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De ce sa platim dublu pt un cartus nou? Putem sa il incarcam pe cel gol la aceiasi calitate de printare, Garantat de noi.

Incarcam orice tip de cartuse de imprimanta,laser Color&Black (Ce fuctioneaza cu toner praf) sau Inkjet Color&Black (Ce fuctioneaza pe baza de cerneala)
INCARCAM TONERE -HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, XEROX, OKI, MINOLTA.

Fara pierdere de timp, deplasari inutile,preluam si livram cartusele la sediu sau domiciliu dumneavoastra, Taxa transport 0.

Pentru cartusele uzate este necesar schimbarea de cilindru (dispozitivul ce depune tonerul pe foaie) In timp, cilindru se uzeaza iar atunci rezultatul printarii este slab.

- Lamela (Dispozitivul ce are grija sa nu lase depunerile nefolositoare de toner si sa stearga cilindru) de asemeni cu timpul se uzeaza, se rupe sau numai are o anumita aderenta la stergerea cilindrului si rezultatul este un print de o caliate proasta(inegrirea paginii,dungi mari in partile laterale ale foi etc etc)
- Chipurile se schimba la o anumita varietate de cartuse (Chipul este prevazut cu un nr limitat de pagini printate ,atunci cand se epuizeaza nr respectiv, chipul se arde,uneorii ca imprimanta sa recunoasca cartusul reumplut, trebuii schimbat chipul )
In cadru schimbarii lamelelor si cilindrilor cartusul devine nou, Inlocuirea de lamele si cilindrii se executa dupa 2-3 reincarcari a cartusului,dupa caz.
Oferim garantie pt orice cartus incarcat de noi. Schimbam la cerere componentele uzate (cilindri,lamele, cipuri)

PRETUL SE REFERA IN GENERAL LA REUMPLEREA DE CARTUSE INKJET.

Cerneala provine din Korea iar Tonerul provine din S.U.A si Japonia este garantata de un mare producator si este certificata Iso.

Sunt dispus sa raspund la toate nelamuririle referitoare la licitatia mea si pt anumite produse asimilare, urmariti si celelalte licitatii ale mele.
Pentru preturi va rog sa ma contactati am sa raspund promt.
Din Gura in Gura